Waarpraat

De vereniging heeft een blad Waarpraat dat vier maal per jaar uit komt. U wordt als lid, via het blad, op de hoogte gehouden van de activiteiten van de vereniging. Met name vooraankondigingenen en verslagen van evenementen die gevaren worden staan centraal. Alles is voor en door leden. De website en het blad vullen elkaar aan in de zin dat het blad bedoeld is voor reisverslagen en artikelen, de website voor vluchtige informatie zoals foto’s, advertenties en een forum.

Adverteren

Het blad biedt bedrijven de mogelijkheid om tegen zeer schappelijke tarieven een specifieke doelgroep te bereiken. Als adverteerders denken we in het bijzonder aan zeilmakers, tuigers, leveranciers van conserveringsproducten en bedrijven die zich richten op het onderhoud van overnaadse hechthouten schepen. Wilt u adverteren in ons blad? Neem dan contact op met de redactie.

Vraag en aanbod

Adverteren in de rubriek “Vraag & Aanbod” is voor leden van de vereniging gratis. Niet-leden betalen € 17,50. De advertentie wordt één keer geplaatst in de Waarpraat en staat drie maanden op de website. Advertenties kunnen worden opgegeven aan de redactie van Waarpraat: email verborgen; ; graag o.v.v. lidmaatschapsnummer.

Verschijningsdata en aanleveren van kopij

Het blad verschijnt vier maal per jaar: eind maart, eind juni, eind september en eind december. De uiterste inleverdatum van kopij is 3 weken voor de verschijningsdatum. Hebt u een mooi plaatje van uw Waarschip? Stuur de foto dan op, de mooiste inzendingen krijgen een plaats op de (kleuren) voorpagina.

Redactie

Leonard van Avesaath & Sander Klos
e-mail: email verborgen;

Impressie

Hieronder treft u Waarpraat 149 aan, klik op het omslag om ‘m bekijken. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig, deze kunt u hier gratis downloaden.

Waarpraat 149

 

Scroll naar boven