Waarpraat

De vereniging heeft een blad Waarpraat dat drie maal per jaar uit komt. U wordt als lid, via het blad, op de hoogte gehouden van de activiteiten van de vereniging. Met name vooraankondigingenen en verslagen van evenementen die gevaren worden staan centraal. Alles is voor en door leden. De website en het blad vullen elkaar aan in de zin dat het blad bedoeld is voor reisverslagen en artikelen, de website voor vluchtige informatie zoals foto’s, advertenties en een forum.

Adverteren

Het blad biedt bedrijven de mogelijkheid om tegen zeer schappelijke tarieven een specifieke doelgroepte bereiken. Als adverteerders denken we in het bijzonder aan zeilmakers, tuigers, leveranciers van conserveringsproducten en bedrijven die zich richten op het onderhoud van overnaadse hechthouten schepen. Wilt u adverteren in ons blad? Neem dan contact op met de redactie.

Verschijningsdata en aanleveren van kopij

Het blad verschijnt drie maal per jaar: begin maart, begin juni en begin december. De uiterste inleverdatum van kopij is 3 weken voor de verschijningsdatum. Hebt u een mooi plaatje van uw Waarschip? Stuur de foto dan op, de mooiste inzendingen krijgen een plaats op de (kleuren) voorpagina.

Redactie

Harrie Coenen (& Sander Klos)
Lobroec 14
5673 BA  Nuenen
Tel: 040 2831869 // 06 20864348
e-mail: email verborgen;

Impressie

Hieronder treft u Waarpraat 149 aan, klik op het omslag om ‘m bekijken. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig, deze kunt u hier gratis downloaden.

Waarpraat 149