Winter-evenement 2019

Noteer 2 februari 2019 in de agenda! Henk de Velde vertelt.

Henk de Velde, zeezeiler en avonturier is bijna constant onderweg, maar, exclusief voor Waarschippers, geeft hij op zaterdag 2 februari een lezing tijdens ons Winterevenement.
Henk de Velde, dan net terug van een delivery, komt onze Jaarvergadering opluisteren met een lezing over zijn opmerkelijke reizen en avonturen. Henk is een enthousiast verhalen-verteller, die je meesleept in zijn avonturen. Alleen de wind in je haren en het zoute water over je kop ontbreken, maar verder waan je jezelf bij hem aan boord.

Voor en na afloop van zijn lezing is er gelegenheid om met Henk van gedachten te wisselen over zijn bijzondere belevenissen en avonturen.

Iedere Waarschipper die deze bijzondere avonturier wil ontmoeten en een onvergetelijke avond wil meemaken komt natuurlijk naar ons Waarschippers Winterevenement, zaterdag 2 februari 2019. Meer informatie over deze lezing en het Winter-evenement is binnenkort ook te vinden op de Facebookpagina van de Waarschippers en in Waarpraat van December. Zet deze datum alvast in jouw agenda.