Te koop – Waarschip 570

De boot is zo’n 10 jaar geleden in goede staat geplaatst in een binnenstalling in Appingedam. Ik verwacht met een schilderbeurt dat de boot weer klaar is om te varen. De boot staat op een bijbehorende trailer. Er is geen (buitenboord)motor meer aanwezig. Verder is de boot compleet (met zeilen en toebehoren). Totdat de boot in de binnenstalling is geplaatst was deze altijd goed onderhouden, zoals schilderwerk en antifouling.

 

Vraagprijs: t.e.a.b.
Verkoper: Michael Frank
Email: email verborgen;
Ligplaats: Appingedam
Bouwjaar: 1976
Bouwnummer:  –
Motor BB: niet aanwezig

Beschrijving: Werfbouw en mooi ingetimmerd met twee-persoonskooi voorin, 2 slaapgelegenheden onder kuip, 4 zitplaatsen waarvan 1 onder draaitafel, grote voorraadlade onder kuip Keuken met tweepitsgastoestel en gootsteen onder voorkooi, watertank met elektrische pomp. Romp donkerblauw, dek gebroken wit. Teak zitbanken in kuip. Compleet met grootzeil, rolfok (Genua 1), stormfok, halfwinder, dektent, zwemtrap, stuurautomaat, kompas, GPS, marifoon, autoradio/CD-speler, accu en acculader.

Details: Wit en donkerblauw. Materiaal: hout. Afmetingen: 5,70×2,50m, diepte 1,00m. Slaap/zitplaatsen: 4. Bouwjaar: 1976. Locatie: Appingedam. Prijs: t.e.a.b.

Scroll naar boven