HISWA RAI 2020 (afgelast)

Vereniging van Waarschippers op de HISWA 2020 – AFGELAST

De overheid heeft maatregelen genomen tegen het Coronavirus. Een van de consequenties is dat de Hiswa Rai 2020, waar de Vereniging van Waarschippers vertegenwoordigd was, per direct zijn deuren moest sluiten.
We hebben hopen u op een ander moment weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Ook dit jaar zijn we weer vertegenwoordigd op de HISWA met een echte klassieker Waarschip 725 Kwartton. In 1969 was dit type Waarschip het snelste schip in Breskens bij de Quarter Ton Cup! Heden ten dage worden in wedstrijden nog steeds zeer aansprekende resultaten gehaald.

Van 11 t/m 15 maart staat de vereniging in/bij het paviljoen klassenorganisaties van de HISWA RAI Amsterdam. We willen bezoekers kennis laten maken met onze bruisende vereniging van al meer dan 40 jaar trotse Waarschip liefhebbers. Een geweldige combinatie van techniek, zeilen, ontspanning en gezelligheid!

Kom ook!! U bent harte welkom!

Actie voor leden: Er zijn 75 HISWA kaarten ter beschikking voor leden en gezinsleden voor slechts € 2,50 per kaart. Interesse? Maak het totaal bedrag (aantal kaarten à € 2,50) uiterlijk 8 maart 2020 over op rekening nr. NL46INGB0003749600 t.n.v. Vereniging van Waarschippers, o.v.v. uw naam, Hiswa 2020 en het aantal gewenste kaarten. Na ontvangst van uw betaling worden de kaarten uiterlijk 9 maart naar u opgestuurd.

Nog geen lid? Word nu lid en ontvang gratis HISWA RAI 2020 kaarten !