Winterevenement 2024

Winterevenement – 51ste ALV, Buffet & Lezing

Datum: Zaterdag 17 februari 2024

Locatie: Flevo Marina, Lelystad, in het gezellige havenrestaurant Aan Ut Water.

 

Van harte welkom op het winterevenement van de Waarschippers, voor een informatieve en compacte ALV van ons bestuur. Daarna is er volop tijd voor een drankje, het bijwonen van evenement-pitches van onze vlootleiders, genieten van het ‘Aan Ut Water’ buffet en wegdromen bij een historische lezing over onze Zuiderzee.

Henry Havard maakte in 1875 een iconische rondreis langs dorpen en steden aan de Zuiderzee. 150 Jaar later vaart Ronald Nijboer deze Fransman achterna in een soortgelijke tjalk. Wat zag en hoorde Henry Havard toen en Ronald Nijboer nu? Ronald leert ons in een boeiende lezing kijken naar het verleden, het heden en de toekomst van onze voormalige Zuiderzee. Na de lezing signeert Ronald het onlangs door hem gepubliceerde boek “Wereldzee in de Polder”.

 

 

Programma

14:00 Ontvangst en bijpraten met koffie/thee en iets lekkers,

15:00 Aanvang Algemene Leden Vergadering (ALV) met bestuurswisselingen,

17:00 Borrel/drankje, afgewisseld met evenement-pitches van vlootleiders,

18:30 Een heerlijk uitgebreid buffet met toetje 😉,

20:00 Lezing “Wereldzee in de Polder”, van Ronald Nijboer.

 

Aanmelden: Meld je zo spoedig mogelijk aan, per email bij onze penningmeester, Peter Tool, via email verborgen; .

Bevestig je deelname aan het buffet door uiterlijk op 11 februari  €23,= p.p. over te maken op: NL46 INGB 0003 749600 t.n.v. Vereniging van Waarschippers o.v.v. Buffet 2024.

 

Route en Parkeren: Flevo Marina, Restaurant Aan ut water, IJsselmeerdijk 17, 8221 RC Lelystad. Op de N307, neem de afslag ‘Overstag’ (zo heet de zijweg). Het is hier VRIJ parkeren.

Scroll naar boven