LUSTRUM en WCK 2018

20-22 juli 2018, lustrum van de Waarschippers vereniging!

Wij nodigen alle Waarschippers uit, om in het weekeinde van 20 tot en met 22 juli in de Batavia-haven te Lelystad het negende lustrum te vieren. Het is 55 jaar geleden dat het eerste Waarschip, een 660, te water ging en als vereniging bestaan we 45 jaar. Een weekend vol festiviteiten, een tipje van de sluier:

Vrijdag 20 juli:
Welkom in Batavia-haven waar we een eigen steiger hebben voor alle Waarschepen. Op de kant staat een tent die het hele weekend dienst zal doen als Waarschipper-clubhuis. Vrijdagavond kun je hier aanschuiven voor een captains diner. Later op de avond houden we hier het palaver voor het clubkampioenschap en de overige lustrum activiteiten.

Zaterdag 21 juli:
Op deze dag strijden de wedstrijdzeilers om het clubkampioenschap. Anderen kunnen het schouwspel volgen vanaf de wal. Als alternatief kun je mee met een bezoek aan de Batavia-werf, winkelen in Batavia-stad of genieten op een terrasje langs de haven.  Er is ook nog een apart programma voor de jonge Waarschippers. Zaterdagavond is de prijsuitreiking van het clubkampioenschap in het restaurant de “Taveerne” met aansluitend een buffet en feestavond met swingmuziek.

Zondag 22 juli:
Zondagmorgen samen ontbijten in het clubhuis en daarna admiraalzeilen op z’n Waarschippers. Een defilé van kleurrijke Waarschepen die een groet brengen aan de “waare” admiraal.

Andere activiteiten blijven nog even een verrassing. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Inschrijven?
Download het inschrijfformulier en stuur dit ingevuld naar email verborgen;