Frieslandtocht

Week 30 (23 t/m 30 juli) 2022

Ah, Friesland. Prachtige vaarten, uitgestrekte meren en pittoreske plaatsjes. Altijd een feest om naar toe te gaan. Eindeloos opkruisen als de wind verkeerd staat, vastlopen op de Kûfurd, overnachten op Konijneneiland, voor anker op het Hofmar tot driedubbeldik liggen in de Prinsentuin of genieten in de Alde Faenen: de mogelijkheden zijn eindeloos en vervelen nooit.

 

Spreekt het je aan: ga dan vooral met ons mee. Van 23 juli t/m 30 juli zijn we in Friesland te vinden. Het startpunt zal afhankelijk zijn van de deelnemers: Stavoren, Lemmer en Heeg zijn gebruikelijke startplaatsen. Meld je aan op email verborgen; . Of bel even met de vlootleider: 06 – 82 50 83 60 (Leonard, Margot en Veerle van Avesaath).

Oant fluch yn Fryslân!

P.S. Mocht je nog weinig ervaring hebben in Friesland: diepgang is wel een dingetje. Tot pak-m-beet 1.40 zijn er weinig beperkingen, steek je veel dieper dan zullen we af en toe een alternatieve route moeten bedenken. Dat gezegd hebbende: er zijn boten met 1.80 diepgang mee geweest met de tocht!