Fluessen-evenement 2018

Vertrouwd het laatste natte evenement van het seizoen. . . . . . het derde weekend in september, 15-16 september. We hebben zonnig weer met windkracht drie aangevraagd, hopelijk wordt dit gehonoreerd.

Dit jaar varen we niet op het vertrouwde water van de Fluessen en rond de haven van Elahuizen, maar op het Heegermeer en rond de haven van Ottenhome in Heeg. Op het Heegermeer kunnen schepen met een diepgang tot 1,80 meter goed uit de voeten. Het Fluessen-evenement draait om wedstrijden om boeien in vriendschappelijke sfeer, maar ook op het scherpst van de snede! Een gemeenschappelijke maaltijd behoort ook dit jaar tot de ingrediënten. Zoals altijd zien oude bekenden elkaar weer en maakt u nieuwe vrienden.

Racen en prijzen
Vrijdagavond 14 september bent u welkom in de jachthaven van Ottenhome in Heeg. Het startschot voor de eerste wedstrijd op zaterdag 15 september valt om 12 uur. Het startschip ligt vanaf circa 11.30 uur op zijn plek. Zondag zijn er geen wedstrijden, maar worden rond 10 uur onder het genot van een kop koffie of thee de prijzen uitgereikt.

Dankzij een sponsor bijdrage bedraagt het inschrijfgeld (inclusief liggeld vrijdag en/of zaterdag) €10,- per boot.

De kosten van de gemeenschappelijke maaltijd zaterdagavond liggen tussen € 20,- en € 25,- per volwassene. Voor kinderen tot zestien jaar kost de maaltijd € 15,-. Met allergieën en andere eetwensen (vegetarisch of dieet) wordt rekening gehouden als u dit tevoren kenbaar maakt.

Praktische gegevens
Inschrijving graag vóór 3 september via een email aan email hidden; JavaScript is required. Vermeld daarbij uw naam en het aantal personen, het aantal deelnemers (volwassenen en kinderen) aan de maaltijd (en specifieke eet-wensen), de scheepsnaam en het scheepstype.

Betaling graag vooraf met IDeal via de website www.kamperenmetdeauto.nl (van Gossejan Meter). U kunt zich uiteraard ook via deze site aanmelden. Voor een correcte WSW-handicapfactor graag zelf uw gegevens op de site van de Waarschippers controleren (WSW-handicapfactoren ) of deze aanvragen via de Waarschippers-site (WSW-aanvraagformulier). Als je alleen komt aanmoedigen is dit natuurlijk niet nodig.

Wedstrijdleiding en organisatie berusten bij Anton & Astrid Baar en Gossejan Meter. Informatie en meer bij Astrid & Anton Baar: email hidden; JavaScript is required

Fluessen-start-LR