Droog evenement (VOL)

Onderhoud en renovatie – 7 maart 2020 in Eembrugge (inschrijven niet meer mogelijk)

Hoe verwijder je verroeste schroeven? Hoe repareer je gedelamineerd hout? Hoe maak je een nieuw roer? Waar zitten de zwakke punten van een Waarschip? Op deze winterdag kun je bij een aantal ervaren Waarschippers langs met al je vragen over onderhoud en renovatie van je Waarschip.

Bij jachthaven Kroeze in Eembrugge word je tussen 10:00 en 10:30 uur met koffie en thee ontvangen in café-restaurant BY INGO op het terrein van de jachthaven. Van 13:00 tot 14:00 uur word je een lunch aangeboden in het hetzelfde restaurant. Na zowel koffie als lunch zal Pieter Reinhart van IJsselmeerzeilers je rond leiden langs verschillende typen Waarschepen, die in een paar loodsen zijn onder gebracht. Hij en andere Waarschippers zullen je allerlei scheepsonderdelen tonen en al jouw technische vragen beantwoorden.

Om uiterlijk 16:00 uur beëindigen we de dag en hopen we een ieder van voldoende informatie te hebben voorzien om zijn of haar schip weer spic en span in de vaart te brengen dit nieuwe zeilseizoen 2020.

Je kunt je opgeven (of informatie aanvragen) via email verborgen;