Marker Archipel Rally

Voor Waarschippers met en zonder boot

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een wedstrijd gezeild rondom de Marker Wadden. Vanwege het succes willen we ook dit jaar weer dit evenement organiseren en wel op zaterdag 9 september.

Met een start op GPS-tijd zijn de deelnemers vrij om te kiezen hoe zij de eilandengroep ronden, met de klok mee of tegen de klok in. De gele tonnen rondom de eilanden groep moeten wel gerespecteerd worden. Op de finishlijn neemt iedereen zijn finishtijd op en geeft deze door op de deelnemers app. Na afloop varen we gezamenlijk naar Flevo Marina en gaan we gezamenlijk eten  in Aan Ut Water en wordt de uitslag bekend gemaakt.  Inschrijfgeld voor de wedstrijd is 10 euro, kosten voor het buffet (excl drank) is 24 euro pp. Liggeld zelf voldoen bij de havenmeester.

Wij willen ook leden die geen eigen schip (meer) hebben de gelegenheid bieden om een rondje om de Markereilanden groep te zeilen op een Waarschip.  Op zondag 10 september verzamelen daarom in Bataviahaven in Lelystad. Deze haven is goed bereikbaar met auto en OV en we zorgen voor opstapvoorzieningen.   Opstappers die inschrijven op deze tocht mogen gratis mee; de beschikbare plaatsen worden vergeven op volgorde van inschrijving.

Deelnemers en opstappers dienen zich vóór 25 augustus per mail in te schrijven en ontvangen dan verdere details.

Henk van den Boom (email verborgen; )

Scroll naar boven